Luk fuldskærm
Gyvelvej 12B 2 th, 4000 Roskilde
Bemærk den lave ejerudgift. Det skyldes at sælger har indfriet fælleslånene, som blev pålignet lejlighederne i ejerforeningen i forbindelse med facaderenoveringen få år tilbage.

Lejligheden er beliggende centralt i Roskilde øst med kort afstand til Ro´s Torv indkøbscenter, Roskilde Badet, Stationen, Skole og naturligvis Roskilde centrum. Der er gode parkeringsmuligheder tilknyttet ejerforeningen og på det store grønne fælleareal foran bebyggelsen, er der mulighed for at nye solen, grille når når vejret er godt og selvfølgelig er der også en legeplads til børn og barnlige sjæle.

Boligen rummer foruden en rummelig entré, 2 gode lyse værelser og en rummelig stue med stort vestvendt vinduesparti med udsigt til Domkirken og plads til både sofahjørne og spiseplads. Badeværelset er indrettet med mindre badekar og oprindelige fliser. I køkkenet er masser af skabe og plads til opvaskemaskine.

I kælderen er fælles vaskefaciliteter, så du behøver ikke at bruge plads på vaske- og tørremaskiner i lejligheden.

Gyvelvej er et eftertragtet område i Roskilde og her har du næsten alt inden for rækkevidde.

Ring 6020 9000 og bestil en fremvisning eller hør mere om hvad lejligheden har at byde på.

Information om boligen

Bolig 75 m2
Antal rum 3
Etager 1
Sagsnummer AA-122
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1967
Energimærke C

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering