Luk fuldskærm
Grønlandsvej 1, 4200 Slagelse
Nu kan I bo bekvemt i Slagelse, hvor denne pragtfulde villa kun venter på sine nye ejere. Her kan I se frem til en moderne bolig med plads til hele familien samt en skøn, solrig have og en attraktiv beliggenhed centralt i Slagelse.

Byens butiksstræder, Vestsjællands Centret, skole og daginstitution findes inden for gåafstand. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Slagelse Station kun er en 5-minutters cykeltur væk fra adressen.

Boligen fremtræder utrolig velholdt og indbydende, hvor I får fornøjelsen af f.eks. velplejede originale gulve og murermesterstil, samt nyere moderniseringer såsom køkken og badeværelset. Ved ankomst til boligen, kan I parkere bilerne i den store dobbelt-carport, hvor I kun har få skridt til hoveddøren.

Inden døre mærker man med det samme den behagelige atmosfære. Fra entréen har I adgang til både boligens køkken-alrum, 1. sal og kælder. Det lyse køkken med kogeø er af god størrelse, så hele familien kan samles om madlavningen. Fra køkkenet kan I tilgå den flotte spisestue, et nydeligt gæstetoilet og den store fliseterrasse. Stuen har åben forbindelse til spisestuen, hvilket giver et hyggeligt og godt opholdsrum for familien. Her venter god plads til sofamøblerne og et godt lysindfald fra de syd-vestvendte vinduer.

På 1. sal finder I boligens 3 soveværelser, som alle er af god størrelse. Det ene soveværelse har udgang til egen sydvendt altan. Hertil får I også et stort og lækkert badeværelse med gulvvarme samt en flot repos.

I kælderen venter husets store bryggers og masser af opbevaringsplads i form af flere disponible rum. Haven kan også tilgås fra kælderen, som har egen udgang.

Til sidst, kan I se frem til den store have og fliseterrasse, hvor I får masser af muligheder for at nyde solens stråler.

Kunne Grønlandsvej 1 være jeres næste hjem? Så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 133 m2
Kælder 70 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 536 m2
Carport 40 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer 2853-128
Type Villa
Opført / Ombygget 1928
Energimærke E

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering