Luk fuldskærm
Grejsdalsvej 143, 7100 Vejle
Hvis I fantaserer om at bo i en storslået murermestervilla på tærsklen til imponerende natur og byens tilbud, så er villaen på Grejsdalsvej 143 perfekt for jer.
I vil utvivlsomt forelske jer i denne villa, som er fyldt med sjæl og udsøgte detaljer, der bærer på næsten 100 års arkitekturhistorie.
Ydermere får I fornøjelsen af en frodig, kuperet have og en stor solrig tagterrasse, og kombinationen af nærområdets mange muligheder gør ligeledes beliggenheden til noget helt særligt.

Taget er på forsikringen, blevet udbedret for cirka 80.000 kr.

Her i udkanten af Vejle kan I trække jer tilbage og nyde roen på grunden eller inde i skoven, der omgiver stedet ved Grejsdalen.
Bopælen ligger tæt op ad naturens skovbevoksede rigdomme, men samtidigt kun med en fem minutters cykeltur fra Vejle centrum.
I Vejle har I flere indkøbsmuligheder og kulturelle oplevelser at vælge imellem, mens børnenes skolegang med fordel kan foregå på Grejsdal Skole.

Ved ankomst på matriklen hengiver I jer straks til det smukke bygningsværk, som er opført i 1928 og derfor naturligvis er spækket med charmerende finesser.
Murermestervillaen præsenterer sig som en solid konstruktion med hvidpudset facade, kvaderpuds på hjørnerne, en karnap med kobbertag samt et halvvalmet, rødt tegltag.
Bagom huset kan I færdes ugeneret i den fantastiske have, og på den anseelige tagterrasse er det let at forestille sig sommerens fester folde sig ud.

Inden døre er originale detaljer ligeledes velbevaret i alt fra plankegulve til dekorationer af stuk i lofterne, og den behagelige atmosfære skyldes også massevis af dejlige lysindfald.
Beboelsen beriger jer med muligheder, så I kan benytte dele af arealet til erhverv eller udleje eksempelvis stueetagen som særskilt boligenhed.

Ejendommens tre etager er allokeret til henholdsvis fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et køkken-alrum, endnu et køkken, fire stuer og en udestue foruden et disponibelt rum.
Der er også en altan.

Information om boligen

Bolig 214 m2
Antal rum 7
Etager 3
Grund 730 m2
Carport 58 m2
Sagsnummer BH202275
Type Villa
Opført / Ombygget 1928
Energimærke D

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering