Luk fuldskærm
Granvej 14, 4300 Holbæk
Er du til hygge og autentisk sommerhusstemning og drømmer du om et fristed væk fra hverdagens trummerum, så vil sommerhuset her hurtigt føles som dit andet hjem.
Boligen er beliggende blot få minutters gang fra vandet og områdets badebro samt omgivet af den skønneste natur med et rigt dyreliv.

Når du træder ind i sommerhuset, bliver du mødt af en lys og indbydende stue, hvor en varm og knitrende brændeovn står klar til at sprede hygge og varme. Her kan du tilbringe hyggelige aftener med familie og venner eller bare nyde en stille stund for dig selv.
Fra stuen leder en glasdør ud til træterrassen, der indbyder til udendørs liv og lange sommeraftener. Her kan du arrangere udendørs måltider, slappe af i solen eller bare lade tankerne flyde frit. På den anden side af huset finder du en overdækket terrasse, som giver dig mulighed for at nye morgensolen med udsigt over den skønne have.
Køkkenet er overskueligt og har alt, hvad du behøver. I forlængelse heraf er indrettet en lille spiseplads med skøn udsigt ti terrassen og de hyggelige omgivelser.
Soveværelset er lyst og behageligt og har udgang til den syd/vest-vendte terrasse. Her kan du vågne op til solens stråler og starte dagen med en frisk brise.
Sommerhuset byder desuden på et praktisk badeværelse med brusekabine og vaskemaskine samt særskilt lille sødt toilet.

Til sommerhuset hører også et fint anneks. Det ligger praktisk tæt på hovedhuset og den overdækkede terrasse. Dette giver ekstra plads til gæster eller familie, der gerne vil have deres eget rum.
Udenfor finder du en dejlig, nem og ugenert grund, hvor dyrelivet trives. Grunden består primært af græsplæne med enkelte staudebede og en mindre køkkenhave. Hvis du alligevel skulle løbe tør for frisk frugt og grønt er Dagli´ Brugsen i Udby kun 4 km væk.

Beliggenheden er fantastisk og med den korte afstand til København, danner sommerhuset den perfekte ramme om en afslappende ferie eller weekend getaway. Oplev roen og charmen i dette skønne sommerhus.

Book din besigtigelse i dag og lad eventyret begynde!

Information om boligen

Bolig 51 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 1231 m2
Udhus 5 m2
Sagsnummer AA-023
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1967 / 2006
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering