Luk fuldskærm
Græsted Hovedgade 50E, 3230 Græsted
Bemærk villaen ligger tilbagetrukket på en stille sidevej og væk fra Hovedgaden. Villaen og beliggenheden er helt klar et besøg værd.

Den perfekte familiebolig, 4 værelser og 2 badeværelser. Omgivet af natur, tæt på flere badestrande, højt beliggende og med ejendomsmæglerkig til lyset fra Nakkehoved Fyr.

Denne børnevenlige familievilla indrettet med møblerbar entré. Super lækkert og delvist åbent designkøkken fra Svanekøkkener i højglans og med morgenmadsbar/spiseplads. Opholdsstue med skydedør til træterrasse samt brændeovn, for den optimale familiehygge. Spiseafdeling med skydedør til træterrassen og den overdækket terrasse. Praktisk bryggers med masser af skabsplads, bordplads, vask samt vaskemaskine. Børne-/ ungdomsafdeling med 2 værelser og badeværelse. Værelse eller kontor. Master beedroom med eget badeværelse med badekar og bruseniche samt dobbelt vask. Der hører også carport og skur til ejendommen.

Boligen er i gåafstand til indkøb i form af Meny, netto og Rema. Længere nede ad hovedgaden finder du pizzeria, apotek, modeforretning, blomsterværksted og mm. Du er også tæt på infrastruktur både til København, Hillerød og Helsingør. Gåafstand til Græsted Syd station.

Skal ses!

Ejendommen fremtræder i velholdt stand og er helt bestemt en fremvisning vær. Ring idag eller send en e-mail for fremvisning på tlf. 70202013 eller mail dal@boligone.dk

FINANSIERING:
OBS! Medvirkende mægler kan være behjælpelig med finansiering af boligen på meget attraktive vilkår (forudsætter sædvanlig godkendelse af køber). Kontakt BoligOne Dan Lüth ApS for nærmere info herom.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 132 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 795 m2
Carport 24 m2
Udhus 12 m2
Sagsnummer 812-3642
Type Villa
Opført / Ombygget 1975
Energimærke G

Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering