Luk fuldskærm
Gimlingevej 15, 4200 Slagelse
Velkommen til Gimlingevej 15 i Flakkebjerg - et hjem der passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier. Uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, har børn eller blot ønsker et mere overskueligt hjem. Her får I nemlig 112 kvadratmeter, som ledsages af en hyggelig have og en privat fliseterrasse.

Alt indenfor, på nær entre og badeværelse er renoveret i 2013. Dette gælder også husets elinstallationer, som også er blevet udskiftet.

Fra adressen vil I være placeret tæt på hverdagens fornødenheder, såsom indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud. I vil have 15 min. til Slagelse midtby, hvor der er mange muligheder for shopping og cafebesøg. Pendler I, kan I se frem til hurtigt at være på Vestmotorvejen, hvor tilkørslen kun ligger ca. 10 min. fra adressen. Til sidst, venter der jer her en tæt fællesskabsånd og en autentisk landsbystemning.

Ved ankomst til ejendommen, kan I parkere bilen i carporten, hvor I kun har få skridt til hoveddøren. I bliver budt velkommen indenfor i boligens entre, hvor I har adgang til 1. sal og badeværelset.

Fra entreen kommer I ind i boligens køkken. Køkkenet fremstår velholdt og er i gode, lyse materialer. Stuen byder på masser af plads til et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra de syd- og nordvestvendte vinduer. Stuen har åben forbindelse til hjemmets spisestue, som giver adgang til soveværelset, som er af god størrelse. Tilbage i entréen og op ad trappen til 1. sal, får I en stor repos, som kan udnyttes til kontor, ekstra stue eller lignende. Her venter også 2 gode værelser, som nemt kan bruges som børneværelser.


Udenfor venter den vedligeholdelsesnemme have, hvor der er god plads til familien. Ejendommen råder også over et udhus med 3 disponible rum til opbevaring,

Lyder denne bolig som noget for jer? Så bestil en fremvisning på tlf. 60 55 41 82 og sæt kursen mod Gimlingevej 15 - Vi er klar til at tage jer med indenfor.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 112 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 592 m2
Carport 7 m2
Udhus 23 m2
Sagsnummer 2853-043
Type Villa
Opført / Ombygget 1910
Energimærke D

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering