Luk fuldskærm
Gelsted Mose 1a, 5591 Gelsted
Gelsted Mose 1A er en stor byggegrund på 1280 m² beliggende i fuldt udbygget område, helt centralt i Gelsted - en stationsbby med ca. 28 km til Odense og 24 km til Middelfart - en optimal beliggenhed for pendlere. Byen er kendetegnet ved et stærkt lokalt sammenhold og omgivet af skøn natur. Herudover forefindes her alt hvad du skal bruge af pasningstsilbud, skole, indkøb, sportsanlæg, togstation og et velfungerende foreningsliv. Omkring Gelsted finder man store skovområder, der indbyder til en aktiv livsstil, bl.a. Ørsbjerg skov og Brænde Ådal.
Grunden er ikke byggemodnet men ligger i et fuldt udbygget område midt i byen og har tidligere været anvendt som en stor køkkenhave. Indeholder boligdrømmen et ønske om en beliggenhed i et etableret og tilvokset kvarter i en hyggelig by nær skov og smuk natur, så er denne byggegrund bestemt noget for jer. Her er en oplagt mulighed for, at erhverve sig en prismæssig overkommelig byggegrund i landlige og naturskønne omgivelser med alle dagligdagsfaciliteter og med blot 10 min. kørsel til motorvejsnettet, som bringer dig til Trekantsområdet og Odense indenfor ganske kort tid...

Jeg ser frem til at høre fra dig!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Type Grund
Sagsnummer 1364
Grund 1280 m2

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering