Luk fuldskærm
Gartnervang 40 3 mf, 4000 Roskilde
Velkommen til denne skønne toplejlighed beliggende på 3. sal, der oser af muligheder for den kommende ejer. Denne 1-værelses lejlighed byder på en god begynderoplevelse, og med sin optimale beliggenhed, er den perfekt til enkeltpersoner eller par, der ønsker at skabe deres eget lille fristed.

Lejligheden er let at indrette efter din egen smag. Her er mulighed for at opdele rummet, så det både danner rammen om et hyggeligt soveværelse og en komfortabel stue, hvilket giver dig friheden til at tilpasse lejligheden til dine behov. Kronjuvelen i denne lejlighed er den skønne lukkede altan. Beliggende i højden, nyder du næsten fuldstændig ugenert privatliv. Når du sidder på altanen, er det nærmest kun de høje træer og den blå himmel, der møder dit blik. Du kan lytte til fuglenes kvidren og lade dine drømme flyve frit.

Køkkenet er flot og yderst funktionelt og så rummer det tillige en vaskemaskine. Badeværelset er lyst, rummeligt og indbydende samt udstyret med en bruseniche.

Denne lejlighed er et perfekt udgangspunkt for dem, der søger ro og fred, samtidig med at de ønsker at være tæt på byens pulserende liv.
Beliggenheden giver nem adgang til offentlig transport, dagligdagsindkøb i Fakta og Rema, rekreative områder og naturligvis Roskilde bymidte og stationen som kun er 5 min. på cykel herfra.

Hvis du søger en hyggelig og funktionel lejlighed i Roskilde med en vidunderlig altan, så er dette stedet for dig.

Tag kontakt i dag for at planlægge en fremvisning, og lad os sammen udforske alle de skjulte skatte, denne top-lejlighed har at byde på samt de mange muligheder området kan berige dig med.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit fremtidige hjem.

Information om boligen

Bolig 42 m2
Antal rum 1
Etager 1
Sagsnummer AA-048
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1969 / 1996
Energimærke C

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering