Luk fuldskærm
Gartnervang 34 1 tv, 4000 Roskilde
Velkommen til denne charmerende 2-værelses lejlighed, der oser af komfort og bekvemmelighed. Træd ind i en rummelig entré, hvor skabspladsen giver orden i hverdagen, og åbner op til det lyse hjerte af hjemmet. Den dejligt store stue indbyder til hyggelige stunder med fantastisk lysindfald, der skaber en behagelig atmosfære. Fra stuen er direkte udgang til lukket altan, hvor du kan nyde frisk luft og solskin.

Soveværelset er stort og indbydende, med tilstrækkeligt med skabsplads til at imødekomme ethvert opbevaringsbehov. Her ønsker morgensolen dig en dejlig dag og der er tillige ro og plads til at slappe af efter en lang dag. Badeværelset er lyst og funktionelt, udstyret med kombineret vaske- og tørremaskine, der tilføjer en praktisk dimension til hverdagen.

Køkkenet præsenterer sig med stilfulde hvide skabe og plads til en lille spisekrog, hvor du kan nyde solens stråler til en kop morgenkaffe.

Når det kommer til beliggenhed, er denne lejlighed virkelig i en klasse for sig. Du bor praktisk tæt på parkeringspladsen og dagligvareindkøb er en leg, med både Rema1000 og 365 inden for bekvem rækkevidde. Hvis tiden er knap, er der blot en kort gåtur til Burger King og den kinesiske restaurant.

Transport er lige så let som et cykeltråd, med kun 6 minutter til stationen, et busstoppested næsten ved døren og blot 8 minutter til bymidten.

Denne lejlighed tilbyder ikke blot et sted at bo, men en livsstil med alle faciliteter lige ved hånden. Tag skridtet ind i denne skønne bolig, hvor komfort og praktisk beliggenhed går hånd i hånd. Velkommen hjem!

Information om boligen

Bolig 67 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer AA-051
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1969 / 1996
Energimærke C

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering