Luk fuldskærm
Gamborgvej 4, 5500 Middelfart
189 m² boligareal - 75 m² garage og bl.a. 6 værelser og 2 badeværelser. Beliggende tæt ved vand og by i en lille villaklynge ca. 4 km fra Middelfart og godt 1 km til den lokale, hyggelige lystbådehavn og det smukke område ved Gamborg Fjord.

Indretning i stueplan: Entré med opg. til 1. sal, en helt nyistandsat opholdsstue i åben forbindelse med et rummeligt og lyst køkken. Videre adgang til et stort bryggers/vaskerum/baggang med klinkegulv, et stort badeværelse med klinkegulv ilagt varme, stor bruseniche og et dobbelt vaskearrangement. Fra bryggers/baggang er der tillige nedgang til en mindre kælder på 6 m² og adgang til et børneværelse/kontor samt et stort værelse med terrassedør.
1. salen rummer et mindre og et stort værelse samt et nyindrettet og lyst badeværelse med brus.

Herudover en rigtig god sidebygning med garage med elbetjente porte og fyrrum på 75 m² samt 2 lyse og indbydende værelser som er godkendt til beboelse. Haven er særdeles overkommelig og består af græsplæne og flisebelægning.

Hele herligheden er netop nyopfrisket med maling og flere nye tæpper, således her er en rigtig dejlig atmosfære såvel ude som inde. Her er virkelig megen god plads for pengene.

En unik villa til familien derønsker god plads og mange anvendelsesmuligheder til bl.a. separat teenage-/gæsteafdeling, liberalt erhverv og god hobby/-garageplads.

Information om boligen

Bolig 189 m2
Kælder 6 m2
Antal rum 7
Etager 2
Grund 690 m2
Garage 75 m2
Sagsnummer 853-1157
Type Villa
Opført / Ombygget 1910 / 1997
Energimærke E

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering