Luk fuldskærm
Figenvej 95, 4700 Næstved
Nu har du muligheden for at erhverve dig en god villa i det børnevenlige kvarter på Figenvej.
Villaen, der er i 1 plan, fremstår lys og i pæn stand og med sine 114 kvadratmeter + 20 kvadratmeter udestue egner den sig helt perfekt til en lille ny familie. Derudover har villaen den fordelagtige placering for enden af den lukkede stikvej, ud til grønt areal og stisystemet i området.

Villaen indeholder en indretningsvenlig, lys stue med godt lysindfald fra vinduespartierne og udgang til udestuen. Udestuen har ligeledes godt lysindfald fra vinduespartiet og udgang til haven. Fra stuen tilgår man et af husets gode værelser.
I køkken/alrummet, er et ældre køkken i lyse elementer. Her er god plads til indretning af familiens spiseplads. Fra alrummet er det muligt at tilgå 2 gode værelser samt bryggerset, hvor der er skab- og opbevaringsplads. Derudover er der fra alrummet dør ud til det flisebelagte område i forlængelse af indkørslen.
Dertil en rummelig entre, med plads til overtøjet og et badeværelse med lyse klinker.

Det er planen at ejendommen indenfor kort tid vil blive tilbudt tilslutning til Næstved Fjernvarme.

Ude, på den 810 kvm store grund, venter en fin have omkranset af hæk og med hyggelig beplantning. Dertil en fin flisebelagt indkørsel, der er lagt om til huset hovedindgang.

Villaen ligger børnevenligt og fredeligt på Figenvej. Indenfor halvanden kilometers afstand finder I både skole, gymnasium, svømmehal, sportshal og boldbaner. Dertil kommer flere supermarkeder og daginstitution. Transporten til skole, fornøjelser eller indkøb kan foregå sikkert via områdets gode stisystem. Det er desuden nemt at komme ind til Næstved centrum, hvor der er station og byliv, mens Åsen, Fruens Plantage og Rønnebæk Fælled giver jer skøn natur.

Lyder denne villa, med børnevenlig beliggenhed, som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 114 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 810 m2
Carport 33 m2
Sagsnummer 2736-890
Type Villa
Opført / Ombygget 1978
Energimærke F

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering