Luk fuldskærm
Fensmarkvej 50, 4700 Næstved
Flot moderniseret villa med kælder i boligkvalitet og et helt unikt uderum.

Vi er så heldige at kunne byde jer indenfor i denne gennemførte villa beliggende i det eftertragtede Holsted Nord. Villaen har gennemgået en utrolig flot renovering. Kom med indenfor og lad jer falde for Fensmarkvej 50

Fensmarkvej 50 har Susåen og Herlufsholmskoven indenfor gåafstand, hvor smuk natur inviterer til hyggelige gåture. Fra adressen er der nem adgang til offentlig transport, indkøb, attraktiv skole og institution samt sportshal. Derudover nås både Næstved Storcenter og Næstved centrum indenfor kort afstand.

Villaen er opført i 1950 men har siden da gennemgået renoveringer både ude og inde. I ser derfor i dag en flot villa med et æstetisk smukt ydre. Boligen fordeler sig over 115 kvm og hele 72 kvm kælder i boligstandard. Helt sikkert en villa hvor familien vil føle sig godt hjemme. I kommer også til at råde over 35 kvm god isoleret garage opdelt i to dejlige rum, der ikke efterlader meget at ønske for familiens handymand.

Villaen rummer en dejlig kælder, stueetage samt 1. sal og som billederne viser, er boligens gennemførte renovering, såvel ude som inde, udført af kvalitetsmaterialer.

I kælderen kan glæde jer over flere disponible rum, et godt bryggers samt et flot gæstetoilet fra 2023. 1. salen er i dag indrettet med et stort værelse. Der er i værelset et fantastisk lysindfald fra både ovenlysvinduerne og den dobbelte dør.

I stueetagen finder I blandt andet et dejligt badeværelse med brus, boligens opholdsafdeling med en lys og indretningsvenlig stue, der ligger i forbindelse med husets flotte og velholdte køkken.
Der er gulvvarme i hele ejendommen bortset fra i villaens stue.

Ude præsenterer villaen sig virkelig flot med blandt andet granitkanter og gabionbed.

Fensmarkvej 50 er en ejendom, der skal opleves. Book os for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 115 m2
Kælder 72 m2
Antal rum 3
Etager 3
Grund 981 m2
Garage 35 m2
Sagsnummer 2736-882
Type Villa
Opført / Ombygget 1950 / 2015
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering