Luk fuldskærm
Fælledvej 60, 8700 Horsens
2 familieejendom. En perle midt i byen - helt unik og super beliggenhed.

Byens cafeer, indkøb, skole og sportsaktiviteter ligger i gå afstand, ligesom kulturbastionen Fængslet nærmest ligger i baghaven. Offentlige transportmuligheder som tog m.m, ligger i en afstand af ca. 1000 m, med gode forbindelser til bl.a. Århus. Det skal også nævnes at der kun er ca. 1000 m. til den naturskønne Bygholm Sø og Bygholm Park.

Den oprindelige bolig, som er fra år 1927, forenes i dag med en moderne stil og indretning, som bringer ejendommen helt til sin ret.

Indeholder entre med trappe til 1 sal. og kælder.

Stueetagen er udlejet og består af soveværelse, stue og ældre køkken med god skabsplads.

1. og 2. sal står ledig til ejer og indeholder nyere køkkenalrum og stue der er bygget ud i et. Her er spise og tv-afdeling, højt til loftet og et godt lysindfald.

Lyst badeværelse med bruseniche.

2. sal indeholder repos med indbyggede skabe. Børneværelse med udsigt over området. Stort soveværelse med kvist og udsigt over Horsens by.

Kælderen har en god loftshøjde og indeholder 2 gode disponible rum. Lyst gæstetoilet samt et stort vaskerum med bruseniche.

Udover en skøn ejendom er her et ældre udhus på 16 m2.

Til boligen er der en vedligeholdelsesvenlig have med flere gode terrasseforhold.

Fra villaen er der få minutter til motorsvejsnettet.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 122 m2
Kælder 45 m2
Antal rum 5
Etager 4
Grund 197 m2
Udhus 16 m2
Sagsnummer 27353006
Type Villa
Opført / Ombygget 1927
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering