Luk fuldskærm
Enebærvænget 14, 4700 Næstved
Velkommen til denne velholdte 70'er villa, beliggende i det charmerende område Appenæs, hvor naturens skønhed og nærheden til vandet ved Karrebæk Fjord og Susåens gamle udløb skaber en idyllisk atmosfære.

Træd ind gennem døren og ind i den indbydende entré, der både byder velkommen og fungerer som en passage til resten af hjemmet. Den store vinkelstue åbner sig foran jer, indbydende og fuld af potentiale til hyggelige arrangementer og familiemiddage. Fra stuen fører døre jer ud til den solbeskinnede udestue, hvor lyset danser frit og skaber en ekstra oase af afslapning og samvær. Gennem udestuen åbner haven sig, med sin sydvestvendte terrasse og frodige grønne omgivelser.

I det ældre, charmerende køkken er elementerne arrangeret i en praktisk vinkelformation, som resulterer i masser af bord- og skabspalds til hjemmekokkens udfoldelser. Her er også plads til en hyggelig spisekrog, hvor morgenkaffen kan nydes i godt selskab. Tre velindrettede værelser venter jer, to af dem udstyret med indbyggede skabe, mens et rummeligt badeværelse med badekar og et praktisk bryggers fuldender boligens funktionelle layout.

Udenfor venter en frodig have med smukt anlagte bede og en hyggelig terrasse, der indbyder til lange sommeraftener og udendørs fornøjelser. En flisebelagt indkørsel med carport giver jer mulighed for at holde bilen tør i enhver sæson.

Med adressen på Enebærvænget 14 kan I nyde alt, som det attraktive Appenæs har at tilbyde, med nærheden til vandet ved Karrebæk Fjord og Susåens gamle udløb, det idylliske miljø ved Jakobshavn, samt de skovklædte områder på Appenæs Hoved og Gavnø. Og alt dette blot en kort 10-minutters køretur fra Næstved midtby.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 21 122 123, for en fremvisning af denne velholdte 1-plansvilla.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 120 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 804 m2
Carport 28 m2
Sagsnummer 2736-948
Type Villa
Opført / Ombygget 1971
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering