Luk fuldskærm
Emil Reesens Vej 139, 7500 Holstebro
Rækkehus, 111 kvm med overdækket indgangsparti og redskabsrum, står klar til overtagelse af nye beboere. Husets vinduer er skiftet løbende til plast og træ/alu og taget er indenfor de seneste år ligeledes fornyet.

Fra husets indretning uden nævneværdig spildplads kan nævnes:

- godt bryggers med dør fra overdækket indgangsparti, med god skabsplads og vaskemaskine - der er udgang til overdækket terrasse

- husets anden indgang er omdannet til lille depotrum, men kan reetableres som entre med hoveddør

- bryggers ligger ved siden af køkkenet hvor der udover et pænt vinkelkøkken også er plads til en spisekrog med godt lysindfald samt udgang til overdækket terrasse.

- regulær stue med laminatgulv og godt lysíndfald fra vinduespartierne

- fordelingsgang giver adgang til 3 soverum og et badeværelse med skabsplads og bruseniche, der er klinker med gulvvarme

Huset fremstår med mulighed for gode uderum i form af den velanlagte have, som er rigtig hyggelig med solkroge, drivhus og mulighed for, at dyrke dine egne grøntsager. Gode terrasser, heraf en overdækket.

Samtidigt får du beliggenhed i attraktive Ellebæk i tæt afstand til gode muligheder for dagligvareindkøb, skoler, daginstitutioner og super infrastruktur med buslinjer til centrum og vidt forgrenet stisystem.

Kort sagt en bolig i et godt kvarter!

Lyder dette boligtilbud som noget for dig skulle du måske ringe til Liselotte og Mogens hos BoligOne og bestille en fremvisning.

Velkommen på Emil Reesens Vej 139.

Går du i salgstanker er du velkommen til, at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 111 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 320 m2
Carport 19 m2
Udhus 3 m2
Sagsnummer 801-2691
Type Villa
Opført / Ombygget 1979
Energimærke C

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering