Luk fuldskærm
Elmevej 2, 4241 Vemmelev
Leder I efter et moderniseret, lyst og overskueligt hjem? Så kunne Elmevej 2 måske være lige det I leder efter.

Her får I nemlig 162 flotte kvadratmeter fordelt over hele 7 værelser, som ledsages af en hyggelig have og en stor solrig fliseterrasse samt udestue.

Ved adkomst til boligen kan I parkere bilerne i den dobbelte carport, hvor I kun har få skridt til hoveddøren. I træder ind i boligens bryggers, der fører jer videre til fin fordelingsgang, hvor I har adgang til flere værelser, badeværelset og køkken-alrummet. Det flotte Køkken-alrum samt badeværelset er blevet moderniseret inden for de sidste par år og er begge udstyret med gulvvarme.

Boligen har en gennemtænkt planløsning, der giver et naturligt flow mellem rummene. Stuen er lys og luftig med store vinduer, der bringer masser af naturligt lys ind. Her har I også direkte udgang til den store udestue og fliseterrasse mod sydvest, hvor der er plads til hele familien og solen kan nydes i fulde drag. Mellem køkken-alrummet og stuen er der åben forbindelse, hvilket giver et fantastisk opholdsrum, hvor der er mulighed for at familien kan samles mens aftensmaden kokkereres. De 6 værelser er alle godt proportionerede og skaber en behagelig atmosfære for afslapning,

Udenfor venter en skøn have, der er ideel til udendørsaktiviteter og afslapning. Her får I også masser af opbevaringsmuligheder i form af disponible udendørsrum, som eventuelt kan bruges som værksted.

Villaen er beliggende en på rolig villavej, hvor børnene trygt kan befærde sig. Fra boligen får I kort afstand til indkøb, institutioner, skole og meget mere.

Lyder Elmevej 2 som jeres næste hjem? Så bestil en fremvisning på tlf. 60 55 41 82.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 162 m2
Antal rum 7
Etager 1
Garage 18
Grund 862 m2
Carport 21 m2
Udhus 12 m2
Sagsnummer 2853-200
Type Villa
Opført / Ombygget 1967
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering