Luk fuldskærm
Elmevænget 6, 4000 Roskilde
Denne skønne ejendom er beliggende på en fredelig, lukket villavej i landsbyen Øm. Her har du daginstitution i nærheden samt skole og indkøbsmuligheder i Lejre som ligger indenfor cykelafstand.

Boligen er i ét plan og byder på en lys og rummelig stue med en hyggelig brændeovn - Pejsestue med gulvvarme. Fra stuen er der adgang til en overdækket syd/vest-vendt terrasse samt en ugeneret, lukket baghave med dejlige solkroge. I forlængelse af stuen finder du et værelse, der er perfekt som kontor eller gæsteværelse og ligeledes med gulvvarme (vandbåren). Desuden er der tre gode værelser, hvoraf det ene har en stor skabsvæg.

Køkkenet er udstyret med en hyggelig spisekrog og har en praktisk forbindelse til bryggerset, hvor luft til vand varmepumpen er installeret - Heraf det flotte energimærke C. Badeværelset fremstår med originale, solgule fliser og rummer både bruser og badekar.

Til ejendommen hører en stor garage med vippeport og gennemgang fra indkørslen til baghaven. Haven er nem at holde med enkelte større træer, buske og et par afgrænsede bede.

Beliggenheden på den lukkede vej skaber en tryg atmosfære for børnefamilier, og den lukkede have er ideel for husdyr.

Inden for 6 minutter i bil kan du nå Lejre, som byder på skole, fritidsaktiviteter og gode indkøbsmuligheder. På under et kvarter kan du være i Roskilde og nyde alt, hvad en større by har at tilbyde.

Jeg ser frem til at fremvise denne dejlige ejendom. Ring til mig på 60 20 90 00, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

23 juni 12:00 - 12:30

Information om boligen

Bolig 141 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 707 m2
Garage 32 m2
Sagsnummer AA-132
Type Villa
Opført / Ombygget 1972 / 1978
Energimærke C

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering