Luk fuldskærm
Ellekær 1, 4000 Roskilde
Velkommen til "Pandekagehuset", hvor sommerens magiske øjeblikke forenes med hverdagens praktiske fornødenheder. Her kan du nyde nogle afslappende uger uden at gå på kompromis med komforten.

Når du træder ind i stuen, vil du straks føle dig hjemme. Den lyse og imødekommende atmosfære, rene linjer og de store vinduespartier fylder boligen med en naturlig glød og varme. Stuen er indrettet med et hyggeligt sofahjørne i den ene ende og et lækkert køkkenalrum i den anden. Begge områder har udgang til en delvist overdækket terrasse, og hvis du får lyst til en dukkert, fører et stisystem direkte ned til vandet.

Sommerhuset byder på tre værelser, hvoraf det ene er indrettet som walk-through-closet. Hvis du ønsker at reetablere det tredje værelse, kan dette nemt gøres. Badeværelset er lyst og praktisk indrettet med en bruseniche og en smal vaskemaskine.

Ejendommen opvarmes med brændeovn og varmepumpe, og der er trægulve i stuen og alle værelser.

Haven byder på flere hyggelige solkroge og en skøn randbeplantning, der giver privatliv. Små staudebede spreder en liflig duft af sommer og gode minder. Hver sommer sættes badebroen op til de vandglade, og fjorden giver mulighed for sejlads, kajak og paddleboard. Områdets grønne arealer er ideelle til aktiv leg, naturskønne vandreture og stille aftener ved vandet med en storslået solnedgang.

Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed med knap en time til København, 15 minutter til Roskilde og 10 minutter til Lejre. Området byder på masser af spændende udflugtsmål og vidunderlig natur. Indkøb klares nemt i Rema1000, som ligger kun 1 km fra sommerhuset.

Ønsker du at høre mere om dette skønne sommerhus? Ring på 6020 9000 eller book en fremvisning på hjemmesiden.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

23 juni 10:00 - 10:30

Information om boligen

Bolig 87 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 968 m2
Sagsnummer AA-104
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1972
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering