Luk fuldskærm
Ejboparken 71 2 th, 4000 Roskilde
Drømmer du om at bo i en skøn 3-værelses lejlighed med masser af naturligt lys og privatliv? Så skal du kigge nærmere på denne unikke mulighed!

Lejligheden ligger på øverste etage i en af yderblokkene, hvilket giver dig den ultimative ro og privatliv. Ingen nysgerrige blikke fra naboer ind i hverken køkken eller værelser.

Denne lejlighed er indbegrebet af lys og luft. Store vinduer oversvømmer lejligheden med naturligt lys og skaber en behagelig atmosfære. Fra den rummelige stue er der direkte udgang til en lukket altan, hvor du kan nyde den friske luft og en kop kaffe i behagelige omgivelser.

Lejligheden har også 2 gode værelser med plads til både seng og opbevaring.

Køkkenet er lyst og er med en mindre spiseplads et centralt samlingspunkt i hjemmet. Badeværelset er lyst og indbydende. Alle rum har sit udspring i lejlighedens fordelingsgang/entré.

Ejboparken er en velfungerende ejerforening med de fleste fornødenheder inden for rækkevidde. Beliggende i gå- samt cykel-afstand til bl.a. indkøb (Netto og Lidl), fitness, skoler, Roskilde centrum og Stationen. Herudover er transportmulighederne også nær, uanset om det gælder den offentlige transport eller motorvejen mod København.

Denne lejlighed er perfekt til singler, par og små familier, der ønsker at bo i lyse og private omgivelser. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en besigtigelse og opleve denne skønne lejlighed.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 78 m2
Antal rum 3
Etager 1
Altan 9 m2
Sagsnummer AA-044
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1969
Energimærke C

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering