Luk fuldskærm
Egevangen 2, 4571 Grevinge
Dette skønne sommerhus tilbyder den ideelle tilbagetrukne oase i smukke omgivelser.

Den åbne planløsning, som forbinder det moderne køkken med spiseplads til den hyggelige stue, skaber et indbydende rum til samvær og afslapning.

Haven er flot vedligeholdt og vil imponere selv den mest kræsne haveentusiast. Den er veletableret og tilbyder et væld af naturlige skønheder samt flere solkroge. Den store overdækket terrasse forlænger sommeraftenerne og inviterer til udendørs spisning og afslapning i al slags vejr.

For de praktisk anlagte er der en rummelig udhusbygning, der inkluderer en carport og et værksted. Dette giver mulighed for opbevaring af både redskaber og hobbyprojekter.

Alt i alt rummer boligen et godt værelse, pænt badeværelse, lyst køkken og en rummelig stue samt udestue med masser af muligheder.

Så tøv ikke med at gribe chancen for at erhverve dig dette fantastiske sommerhus

Information om boligen

Bolig 64 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 1240 m2
Carport 48 m2
Udhus 15 m2
Sagsnummer AA-076
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1974 / 2001
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering