Luk fuldskærm
Egebregnen 17, 4070 Kirke Hyllinge
Velkommen til dette ombyggede Myresjöhus, der venter på en kærlig hånd for at genoplive dets skønhed og charme. Dette sommerhus præsenterer en unik mulighed for at skabe jeres eget lille paradis i det skønne Kyndeløse.

Træd ind i en dejlig lys stue med trægulve, hvor solen strømmer ind gennem de sprossede vinduerne og skaber en indbydende atmosfære. Fra stuen fører dørene ud til en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solrige eftermiddage og lange sommeraftener i godt selskab.

Boligen byder på to gode soveværelser, perfekte til afslappende nætter efter en dag fyldt med sjov og aktiviteter. Køkkenet er i åben forbindelse med spisepladsen, hvorfra I kan lade jer fordybe i det dejlige dyreliv, som området har at byde på.

Sommerhuset rummer endvidere et godt badeværelse med brus.

Den store grund på 1.429 kvm. er nem at vedligeholde og venter kun på jeres kreative hånd. Udforsk mulighederne for at skabe jeres eget fristed med bålplads, bærbuske, hængekøjer eller andre aktiviteter, der vil berige jeres udendørsliv.

Selvom ejendommen løbende er blevet istandsat, mangler der flere steder afslutninger, hvilket giver jer mulighed for at sætte jeres eget præg på hjemmet og gøre det til jeres helt eget.

Beliggenheden i Kyndeløse byder på ro og fredelige omgivelser. Samtidig er I tæt ved både naturiststrand og en dejlig badebro, der inviterer til afslappende dage ved vandet.

Gode busforbindelser mellem Hvalsø station og Kr. Hyllinge via Kyndeløse, giver jer nem adgang til områdets faciliteter og muligheder, herunder indkøbsmuligheder i Ejby og Kr. Hyllinge, der ligger lige i nærheden.

Information om boligen

Bolig 60 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 1429 m2
Udhus 10 m2
Sagsnummer AA-096
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1970
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering