Luk fuldskærm
Egebakken 14, 5580 Nørre Aaby
Ualmindelig indbydende og rummelig andelsbolig på 108 m² beliggende på lukket og roligt vænge i gå- og cykelafstand til børnehave, skole, handel, idrætshal samt smuk natur. Nørre Aaby har et aktivt butiksliv, gode tog- og busforbindelser med få minutter til motorvejstilkørsel og ca. 15 minutter til trekantsområdet. Herudover er området omkranset af en smuk natur som bl.a. Ronæs, Tybrind Skov, Wedellsborg samt badestrand ved Føns Vig og Båring Vig.

Boligen er opført i 2003 i kvalitetsmaterialer og byder på 108 veludnyttede m² samt carport og et isoleret udhus. Hele herligheden er beliggende på en mindre og velanlagt grund med primært fliser og græs.

Boligen er indrettet med entré med klinkegulv, et meget stort værelse, lyst og indbydende badeværelse med klinkegulv og brus, stort og anvendeligt bryggers/vaskerum med klinkegulv, stort og rummeligt køkken med god skabsplads og vinylgulvbelægning (trægulv nedenunder). Via en skydedør er der videre adgang til en lys og indbydende stue med trægulv og udgang til terrasse/have og yderligere adgang til endnu et meget stort værelse.

Der fremhæves bl.a. det gode lysindfald, gulvvarme overalt opvarmet via fjernvarme, trægulve, lyse gipslofter, meget store værelser og en eminent god planløsning . Boligen er handicapvenlig indrettet med brede døre og ingen dørtrin. Herudover er husdyrhold tilladt.

Et rigtig godt bud til den mindre familie eller seniorer der ønsker sig en overkommelig bolig i veludført kvalitet.

Information om boligen

Bolig 108 m2
Antal rum 3
Etager 1
Carport 17 m2
Udhus 6 m2
Sagsnummer 853-1154
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 2003
Energimærke C

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering