Luk fuldskærm
Edisonsvej 13, 8700 Horsens
Villa med potentiale i hjertet af Horsens

Forestil dig en ejendom, der ikke blot tilbyder et hjem, men en mulighed for at skabe dit helt eget drømmeunivers.

Beliggende i det charmerende område i hjertet af Horsens, præsenterer vi denne villa, som venter på at blive vækket til live med din personlige touch.

Bygget i 1955 og spredt over et boligareal på 96 kvadratmeter, åbner denne ejendom dørene til en verden af muligheder.

Indeholder en lys entre. Husets hjerte er stuen som både har spise- og tv-afdeling. Her er flere vinduespartier der giver et godt lysindfald samt udgang til udestuen som kan forlænge sommeren med flere måneder. Ældre køkken med god skabsplads. soveværelse og 2 børneværelser. Lyst badeværelse med bruseniche. Viktualierum og stort bryggers med plads til skoletaske og flyverdraget. Her er endvidere teknikrum med fjernvarmeinstallation.

Ud over en spændende ejendom er her også en carport samt udhus.

Haven er nem og vedligeholdelsesvenlig og egner sig perfekt til børn og leg.

Husets centrale placering betyder desuden kort gåafstand til banegård og uddannelsescenter samt byens pulserende cafeliv og shoppingmuligheder lige ved døren. Offentlige transportmuligheder findes få meter fra ejendommen, hvilket sikrer let adgang rundt i byen uden bil. Og skulle du have brug for hurtigt at komme videre ud i verden, kan motorvejen E45 nås på under ti minutter.

Information om boligen

Bolig 96 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 491 m2
Carport 14 m2
Udhus 11 m2
Sagsnummer 27353043
Type Villa
Opført / Ombygget 1955
Energimærke G

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering