Luk fuldskærm
Dyvekær 23, 4243 Rude
Denne prisvenlige bolig i Bisserup har været til salg i et stykke tid p.g.a. en vandskade, hvorfor den ikke har kunnet sælges. Vandskaden er nu endelig udbedret her primo februar 2024, hvorefter ejendommen kan sælges.

Det er en fin gulstensvilla med den attraktive beliggenhed for enden af en blind vej, i det hyggelige Bisserup. Villaen fremstår velholdt, dejlig lys og med en god planløsning, der har opholdsmiljø i den ene ende og værelserne modsat. Det er muligt at anvende boligen som flexbolig.

Her vil du opleve en særdeles velindrettet bolig på 85 kvadratmeter, med det absolutte hjerterum, i form af den store, lyse stue, der nemt kan indrettes med sofaarrangement og spisebord. Fra stuen er der udgang til den dejlige sydvendte terrasse, hvor du nemt kan nyde sommeren. Køkkenet er placeret i åben forbindelse til stuen og de lyse elementer fremstår velholdte og i god stand.
Dertil kommer 2 værelser af god størrelse, et badeværelse med gulvvarme og i original stand og et godt bryggers.

Ude venter en dejlig have omkranset af hæk, med flere bede, buske og træer, der giver haven godt liv. Derudover er den dejlige fliseterrasse klar til mange solrige timer i løbet af sommeren, når havemøblerne er blevet samlet og klargjort.
Dertil en fin carport, hvor bilen kan holdes i tørvejr.

I vil blive bosat i Bisserup, som er placeret mellem Næstved og Skælskør. Her byder lokalområdet på smuk natur, gode badestrande, byens dagligvarebutik og havnen, som alt kan nås i gåafstand. I sommerhalvåret er Bisserup velbesøgt med mange turister, som nyder godt af bl.a. den gode badestrand og det hyggelige miljø omkring havnen og campingpladsen.

Lyder livet i det hyggelige Bisserup som noget for jer, så kontakt os på tlf. 21 122 123 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 85 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 892 m2
Carport 24 m2
Sagsnummer 2736-224
Type Villa
Opført / Ombygget 1986
Energimærke E

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering