Luk fuldskærm
Duehusvej 195, 4632 Bjæverskov
Nu kan I bo bekvemt i Bjæverskov, hvor denne pragtfulde 1-plansvilla kun venter på sine nye ejere. I kan se frem til en gennemtænkt bolig med særskilte soveafdelinger samt en privat, solrig have og en attraktiv beliggenhed i et lukket og børnevenligt kvarter.

Byens indkøbsmuligheder, skole og daginstitution findes inden for gåafstand, hvor disse kan nås via hyggelige stisystemer. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Vestmotorvejen kun er en 5-minutters køretur væk fra adressen.

Ejendommen er opført i 2005 med gulvvarme overalt og fremtræder utroligt velholdt og indbydende. Ved ankomst til boligen kan I parkere bilerne i den dobbelt-muret og isolerede garage, hvor I kun har få skridt til hoveddøren.

Inden døre mærker man med det samme den behagelige atmosfære. Fra entréen har I adgang til boligens køkken-alrum med åben forbindelse til den store stue og bryggerset. Det lyse køkken er af god størrelse, så hele familien kan samles om madlavningen. Stuen byder på masser af plads til et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra de syd- og vestvendte vinduer. Fra både køkken og stue kan den skønne fliseterrasse tilgås, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler både eftermiddag og aften.

Køkken-alrummet giver også adgang til hjemmets værelser, som er opdelt med en forældre- og børneafdeling. Forældresoveværelset er udstyret med eget badeværelse og direkte udgang til haven. Det store badeværelse byder på spa, bruseniche og dobbelt-håndvask. I børneafdelingen får I et dejligt aktivitetsrum, 3 gode værelser og et badeværelse med bruseniche.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 182 m2
Antal rum 6
Etager 1
Grund 837 m2
Garage 50 m2
Sagsnummer 2853-101
Type Villa
Opført / Ombygget 2005
Energimærke B

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering