Luk fuldskærm
Dueholmvej 8, 8723 Løsning
Denne spændende ejendom ligger i udkanten af Ølsted og henvender sig til den pladskrævende familie.

Ølsted er en mindre by beliggende mellem Horsens og Hedensted. Byen har gennem de seneste år oplevet en god udvikling med mange nybyggerier. I Ølsted findes såvel skole, idrætsfaciliteter, daginstitution som et aktivt foreningsliv.

Ejendommen indeholder en lys entre/bryggers. Køkkenalrum fra 2012 med god skabsplads. Mellemgang med svungen trappe til 1 sal. og kælder. Hyggelig tv-stue med udgang til terrassen. Spisestue med flere vinduespartier, der giver et godt lysindfald. 2 værelse og et lyst toilet.

1. sal indeholder en dejlig stue, hvorfra der er udgang til 2 altaner, som har en fantastisk udsigt til åbne marker og skove. Her er endvidere barneværelse, soveværelse med skabsvæg, depotrum samt ældre badeværelse med badekar.

Kælderen er højloftet og har egen udgang til haven. Her er 2 disponible rum, fyrrum med træpillefyr fra 2018. Multirum samt lyst badeværelse med bruseniche.

Til huset hører en stor garage på 63 m2 med el-port, højt til loftet og plads til gode værkstedsforhold.

Haven er vedligeholdelsesvenlig og byder på hyggelige terrasseforhold med en fantastisk udsigt.

Information om boligen

Bolig 234 m2
Kælder 83 m2
Antal rum 7
Etager 3
Grund 1387 m2
Garage 63 m2
Sagsnummer 27352260
Type Villa
Opført / Ombygget 1968 / 1978
Energimærke D

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering