Luk fuldskærm
Dianavej 8, 3660 Stenløse
Velholdt ejendom, med plads til hele familien, beliggende i Pigekvarteret i Stenløse - En yderst attraktiv beliggenhed tæt på S-togstation, skoler, daginstitutioner, grønne områder med plads til udendørs leg og naturligvis Egedal Centret med et bredt udvalg af butikker.

Boligen er indrettet med en skøn lys stue med plads til både dagligstue og spisestue. Fra stuen er der udgang til udestuen, som omfavnes kærligt af den parklignende have.

Køkkenet er indrettet praktisk med masser af skabsplads, en mindre spiseplads og så er der naturligvis udgang til flisebelagt gårdhave med et utal af muligheder. I stueplan er ligeledes indrettet 2 gode værelser samt et moderne badeværelse med gulvvarme og håndklædetørre.

En elegant spindeltrappe fører dig op til 1. sal, hvor du mødes af en rummelig repos med skabe og to store værelser med synlige hanebånd. Det ene værelse har endda adgang til en overdækket balkon. Endvidere et pænt lyst toilet, hvor det praktiske kombineres af en følelse af lykke, når rummet fyldes af eftermiddagssolens varme stråler.

I alle opholdsrum er fine trægulve som fuldender ejendommens æstetik og skaber en varm atmosfære.

Udenfor venter en sand oase, designet af en passioneret gartner, med flere private og idylliske kroge. Hertil er naturligvis også diverse udendørsrum i form af udhuse samt en carport.

Lyder dette som noget for dig, så ring til mig på 6020 9000 for at arrangere en personlig fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 160 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 800 m2
Udhus 39 m2
Sagsnummer AA-045
Type Villa
Opført / Ombygget 1973 / 1982
Energimærke C

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering