Luk fuldskærm
Dagnæs Strandvej 35, 8700 Horsens
Forestil dig en bolig, hvor klassisk charme møder moderne komfort. Denne smukke villa fra 1932, beliggende i det eftertragtede Dagnæs, er netop sådan et hjem. Med sine 131 kvadratmeter byder ejendommen på en indbydende atmosfære, der gør det let at forestille sig et liv fyldt med glæde og varme.

Træd indenfor i den lyse entre med praktisk skabsvæg, der straks byder velkommen og giver plads til overtøj og sko. Videre finder du husets hjerte: en rummelig stue opdelt i spise- og tv-afdeling. Her sørger de store vinduespartier for et fantastisk lysindfald hele dagen samt direkte adgang til den sydvendte terrasse - perfekt til sommeraftener med familie og venner. Køkkenet er enhver madentusiasts drøm med masser af skabsplads og lyse elementer, der sammen skaber et både funktionelt og indbydende rum. I stueplan finder du også et stort badeværelse udstyret med bruseniche. Der er gulvvarme i hele stueplan. På første sal venter soveværelset dig med egen altan; her kan du nyde morgenkaffen i fredelige omgivelser. Desuden byder denne etage på to velindrettede børneværelser, alle med loft til kip og synlige spær for en luftig fornemmelse samt endnu et stort badeværelse komplet med væghængt toilet, kvistvindue og altanadgang.

Ejendommen har undergået en total modernisering fra 2008, hvilket tydeligt ses i dens nuværende stand: lys, charmerende og klar til at byde sin nye familie velkommen.

Udenfor finder du ikke kun en vedligeholdelsesvenlig have men også et isoleret multirum på 19 m2 samt yderligere opbevaringsmuligheder i form af et skur på 14 m2.

Beliggende i Dagnæs er denne ejendom placeret tæt på alt hvad hjertet begærer: Skoler, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter samt offentlige transportmidler ligger alle indenfor kort afstand. Og skulle trangen til frisk luft melde sig, er Planetstien (Bollerstien) nærmest lige udenfor døren - din billet til naturoplevelser ved fjorden eller Boller Skov.

Denne villa repræsenterer ikke blot en bolig men en mulighed for at leve livet fuldt ud - omringet af natur og bekvemmeligheder samtidig med at man bor centralt.

Information om boligen

Bolig 131 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 562 m2
Udhus 14 m2
Udhus 19 m2
Sagsnummer 27352290
Type Villa
Opført / Ombygget 1932
Energimærke B

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering