Luk fuldskærm
Dagnæs Strandvej 35, 8700 Horsens
Denne spændende ejendom er beliggende i Dagnæs, med kort afstand til skole, indkøb, fritidsaktiviteter samt offentlige transportmuligheder. Horsens bymidte nås ligeledes indenfor få minutter på cykel. Er du til frisk luft og naturoplevelser, findes Planetstien (Bollerstien) der fører til et fantastisk rekreativt område ved fjorden og Boller Skov, næsten udenfor døren.

Villaen har gennemgået en total modernisering fra 2008 og fremstår i dag utrolig charmerende, lys og indflytningsklar.

Indeholder lys entre med skabsvæg.

Husets hjerte er stuen der rummer spise- og tv-afdeling. Her er flere vinduespartier der giver et godt lysindfald samt dobbelt udgang til den skønne sydvendte terrasse.

Lækkert køkken med god skabsplads og lyse elementer.

Stort badeværelse med bruseniche. Der er gulvvarme i hele stueplan.

1. sal. indeholder soveværelse med adgang til hyggelig altan samt 2 gode børneværelser, der alle har loft til kip og synlige spær, hvilket giver en god rumfornemmelse.

Stort badeværelse med væghængt toilet, kvist og adgang til altan. Her er installation til vaskesøjle og her er forberedt til spabad, såfremt man ønsker dette.

Udover en skøn ejendom er der et isoleret multirum på 19 m2, som kan danne rammen for de fleste hobbyer eller husets teenager.

Her er endvidere gode parkeringsforhold samt skur på 14 m2.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig med et hyggeligt solrigt terrassemiljø.

En have der egner sig perfekt til børn og leg.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 131 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 562 m2
Udhus 14 m2
Udhus 19 m2
Sagsnummer 27352290
Type Villa
Opført / Ombygget 1932
Energimærke A2010

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering