Luk fuldskærm
Daddelvej 9, 4700 Næstved
Beliggende i et attraktivt og børnevenligt kvarter i Næstved, inviterer dette charmerende hjem jer til at nyde en harmonisk tilværelse, hvor hverdagens fornødenheder og naturens skønhed ligger lige uden for døren.

Opført i 1977, byder denne dejlige villa på 140 kvadratmeter fordelt over en praktisk planløsning, der fremhæver komforten og funktionaliteten. Ved ankomsten bliver I budt velkommen af en fin lille entré, som fører jer ind i den store, indbydende stue. Her indbyder naturligt lys gennem de store vinduer til hyggelige stunder og familieaktiviteter. Fra stuen fører en dør jer ud til den charmerende overdækket terrasse.

Det veludstyrede køkken, i god forlængelse af stuen, tilbyder masser af opbevaringsplads og god spiseplads. Fire gode værelser, et velholdt badeværelse, gæstetoilet og et funktionelt bryggers med egen indgang fuldender hjemmets praktiske faciliteter.

Udenfor venter en skøn have, hvor diverse træer og buske skaber en frodig ramme omkring jer året rundt. De to dejlige terrasser inviterer til udendørs liv og forbindelse med naturen, og gennem sommeren fyldes haven med liv og farve.

Inden for en kort afstand på blot halvanden kilometer finder I et rigt udvalg af faciliteter såsom skoler, gymnasier, svømmehal, sportshal, boldbaner og supermarkeder. Gode stisystemer sikrer en sikker og nem transport til skole, fritidsaktiviteter og indkøb. Næstveds centrum med sin station og livlige byliv samt naturskønne områder som Åsen, Fruens Plantage og Rønnebæk Fælled er alle inden for rækkevidde, hvilket giver jer det bedste fra begge verdener: livlige byoplevelser og fredfyldt natur.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 140 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 853 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer 1056
Type Villa
Opført / Ombygget 1977
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering