Luk fuldskærm
Byvejen 30, 5466 Asperup
Charmerende og idyllisk villa opført i 1777 - med stråtag fra 2017. "Bankehuset" er en af Båring/Asperups ældste boliger. Villaen er løbende renoveret og vedligeholdt med stor respekt for husets oprindelige stil. Senest er der i sommeren 2017 oplagt nyt stråtag. Her er usædvanlig smukt og de skønneste rammer om din dagligdag lige midt i byen med Dagli'Brugsen som tæt nabo, de gode badestrande ved Båring Vig i cykelafstand og med blot få min. bilkørsel til E20.
Villaen er beliggende på en stor og overkommelig grund på 1157 m², primært udlagt i græs og fliser. Her er flere hyggelige terrasser, et stort overdækket terrasseareal på 45 m², garage samt et hobbyrum/værksted på samlet 59 m² hvoraf de 29 m² er godkendt beboelse. Huset er lavloftet og indrettet med en hyggelig entré, soveværelse, en mindre opholdsstue med indbyggede og oprindelige skabe, et mindre køkken med HTH elementer med massive maghogni bordplader, sokkel og spisebord samt gode hårde hvidevarer. Fra spisepladsen er der god udsigt til haven. Fra køkkenet er der herudover adgang til baggangen der har videre adgang til et badeværelse med videre adgang til et fyrrum/opbevaringsrum. Fra baggangen er der tillige udgang til det overdækkede terrasseareal samt baghuset/udhuset som er anvendeligt til rigtig mange formål. Udhuset på 59 m² er isoleret, til dels tæppebelagt og de 29 m² er godkendt til beboelse, et disponibelt rum samt et værksted, . Fra udhuset er der 2 udgange til det 45 m² store overdækkede terrasseareal. Herudover en garage på 18 m² opført i træ. Her oser at god og autentisk atmosfære i bedste Morten Korch stil såvel ude som inde.... Du får her et charmerende og helt unikt hjem omgivet af luft - lige midt i byen med et aktivt lokalsamfund - og dog med en ugeneret beliggenhed. Jeg glæder mig til at vise dig dette skønne sted!

Information om boligen

Bolig 98 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 1157 m2
Garage 18 m2
Udhus 30 m2
Overdækket terrasse 45 m2
Sagsnummer 853-1295
Type Villa
Opført / Ombygget 1777
Energimærke F

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering