Luk fuldskærm
Byvej 25A, 4591 Føllenslev
Sælger fremviser selv denne ejendom og kan kontaktes via sms på tlf. 50 15 70 17.

Drømmer du om at bygge din egen bolig i naturskønne omgivelser? Så er denne grund på Byvej 25A, 4591 Føllenslev, det perfekte valg for dig.

Ejendommen er beliggende i et fredeligt område i udkanten af Føllenslev, hvor du kan skabe dit drømmehjem fra bunden. Med en størrelse på 1.497 m² giver grunden rigelig plads til både hus og have.

Skolen ligger tæt på, og på cirka 6 minutter kan du nå vandet og havnen i Havnsø. For daglige indkøb er Snertinge tæt ved, og du kan nå både Svinninge og Jyderup på omkring 12 minutter.

Her har du en unik mulighed for at skabe en bolig præcis efter dine ønsker og behov i et område, der kombinerer fred og ro med bekvem adgang til alle nødvendige faciliteter.

Hvis det ønskes, kan naboejendommen Byvej 23 tilkøbes.

Kontakt os i dag for en fremvisning og mere information om muligheden for at realisere dine boligdrømme på Byvej 25A, 4591 Føllenslev.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Type Grund
Sagsnummer 2853-237
Grund 1497 m2

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering