Luk fuldskærm
Brennerpasset 94, 6000 Kolding
Fantastisk udsigt, højt hævet over Alpedalen - den skal bare opleves! Indbydende og særdeles velholdt, gedigen villa med ualmindelig flotte rapporter og en suveræn god planløsning som består af bl.a. 4 værelser og 2 badeværelser. Villaen fremstår som nævnt meget velvedligeholdt med bl.a. nyere tagbelægning og nyere flot anlagt terrasseanlæg mod sydvest hvor du kan nyde den udsøgte udsigt over Alpedalen og Kolding Å. Herudover får du også her glæden ved at bo på en lukket og børnevenlig vej, hvor man er tæt på Kolding centrum, Kolding storcenter, skoler, indkøb og med nem og hurtig adgang til motorvejsnettet. Derudover er der gode stisystemer og boldbane samt legeplads i området. Allerede når du lukker entrédøren op nyder du den smukke udsigt via et kig gennem stuen. Fra entréen er der adgang til et lyst spisekøkken fra 2006 med videre adgang til bryggers/baggang med vaskeinstallationer. Fra køkkenet er der tillige adgang til en fordelingsgang med adgang til 2 lækre badeværelser fra 2006 samt 4 gode værelser. Fra det centrale køkken kommer du også ind i opholdsstuen på ca. 45 m², badet i lys og med 2 udgange til terrasser hvor du kan nyde solen og blive henført af udsigten. Der fremhæves bl.a.: Rustikke fyrretræsgulve, flot tegltag fra 2005, nyere vinduer/døre, gulvvarme ilagt klinkegulvene i køkken og badeværelser, planløsningen, god skabsplads, lysindfaldet, en lav varmeudgift og naturligvis den helt sublime udsigt over området. Ud over den veludnyttede plads i boligen, er der også en god carport med tilhørende isoleret redskabsrum. Haven er overkommelig anlagt med græs og flere terrasser, så der er mulighed for at følge solen hele dagen eller finde en god lækrog. Herudover indbyder området til gåture langs Kolding Å samt i den smukke omkringliggende natur.
Jeg glæder mig til at vise dig denne skønne villa som hele vejen igennem er opført i kvalitetsmaterialer og som fremstår helt indflytningsklar!

Information om boligen

Bolig 148 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 716 m2
Carport 18 m2
Sagsnummer 853-1209
Type Villa
Opført / Ombygget 1978
Energimærke C

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering