Luk fuldskærm
Bragesvej 114, 4220 Korsør
Dette rækkehus passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier - uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem.

Den naturskønne beliggenhed byder på dejlige grønne områder og bademuligheder ved stranden ved den gamle færgehavn. Her er der kort afstand til både skole, indkøb og daginstitutioner, som kan nås via stisystemerne, der gør det nemt og sikkert at komme rundt. Med nem adgang til E20 og togforbindelse fra Korsør Station, som ligger ca. 1 km væk, er det let at komme videre rundt i det sjællandske.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen på det fælles parkeringsareal tæt på. Når I træder ind i boligens entre, har I adgang til den store og lyse stue, et godt værelse samt boligens badeværelse.

Stuen byder på udgang til den sydvendte fliseterrasse, adgang til soveværelset samt åben forbindelse til køkkenet, hvor der venter god plads til både madlavning og spisebord. Soveværelset er af god størrelse og er indrettet med indbygningsskabe. Badeværelset er udstyret med bruseniche og her er der plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne. I den sydvendte baghave får I udover fliseterrasen også et mindre og overskueligt haveareal. Herudover venter også forhaven, som ligeledes er nem at vedligeholde og hertil får I også et fint redskabsskur.

Lyder denne ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 68 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 196 m2
Udhus 4 m2
Sagsnummer 2853-228
Type Villa
Opført / Ombygget 1987
Energimærke B

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering