Luk fuldskærm
Borgvænget 2, 5500 Middelfart
MEGET PLADS FOR PENGENE! - På denne min egen barndomsgade ligger her 216 m² lys og indbydende beboelse med sikker skolevej i gåafstand til skolen og til Strib Nordstrand via en sti gennem de smukkeste omgivelser med skov og eng ved Røjle Mose.

Villaen er velindrettet med et stort bryggers/baggang/fyrrum, viktualierum, et stort køkken/alrum med Vordingborg elementer og udgang til en stor flisebelagt og overdækket terrasse. Fra alrummet er der yderligere adgang til et stort værelse, en stor opholdsstue samt hovedentréen med opgang til 1. sal og et stort, lyst og indbydende badeværelse med både brus og kar.

1. salen rummer en hyggelig stue med udgang til en integreret svalegang/balkon, et badeværelse med brus samt to gode store værelser og et soveværelse med skabe

Herudover er her carport på 25 m² og en opmuret garage på 30 m² med udhus samt en velanlagt, overkommelig og opgroet have.

Der fremhæves bl.a. nyere naturgasfyr - det gode lysindfald i alle rum, en god planløsning - god udhusplads og det store, helt ugenerede og overdækkede terrasseareal på 30 m² samt ikke mindst det naturskønne område med eng, mose, skov og strand. Jeg kan til fulde stå inde for områdets skønne karakter, idet jeg selv netop her har trådt mine barne-/teenageskridt!

En særdeles attraktiv villa til familien eller de der blot ønsker sig god plads.

Information om boligen

Bolig 216 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 789 m2
Carport 25 m2
Garage 30 m2
Åben overdækning 30 m2
Sagsnummer 853-1021
Type Villa
Opført / Ombygget 1983
Energimærke C

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering