Luk fuldskærm
Borgmestervej 27C, 8700 Horsens
Denne charmerende ejendom er beliggende i det nordlige Horsens. Fra boligen er der kort afstand til indkøb, idræt og skole samt få minutter til motorvejsnettet. Ligeledes skal nævnes, at Fængslet og dets mange aktiviteter året rundt, Campus og banegården samt Bygholm skov og sø også ligger i gå afstand.

Boligen passer rigtig godt til familien, der ønsker at samle flere generationer, eller husets teenager. Ejendommen har gennemgået en stor modernisering og fremstår flot og indflytningsklar.

Indeholder en lys entre med trappe til 1. sal.

Lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads.

Husets hjerte er de 2 stuer en-suite. Tv-stuen har et stort vinduesparti, der giver et godt lysindfald og spisestuen, har udgang til terrassen, hvorfra der er en fantastisk udsigt til skov og grønt område. Altanen er vestvendt og skaber perfekte rammer for udehygge for familien.

Flot badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet og bruseniche.

1. sal. indeholder 2 børneværelser samt et stort soveværelse med skabsvæg, plankegulve og kvist med udsigt.

Kælderen har egen indgang og er delvist godkendt til beboelse. Indeholder 2 gode værelser med synlige spær og udsigt til grønt område. Lækkert køkken med gulvvarme og mindre spiseplads. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Kælderen byder endvidere på vaskerum, disponiblet rum samt wellnessafdeling med sauna.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig, Her er frugttræer, bærbuske og egner sig perfekt til børn og leg.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 129 m2
Kælder 100 m2
Antal rum 7
Etager 4
Grund 387 m2
Sagsnummer 27352271
Type Villa
Opført / Ombygget 1951
Energimærke B

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering