Luk fuldskærm
Borchsmindevej 8, 6000 Kolding
Unik kvalitetsvilla på 209 etagemtr. med en suveræn tilstandsrapport med 1 KO og 1 K1. Beliggende centralt i gåafstand til alt, bl.a. Marielundskoven, Troldhedestien, Bilka, storcentret, golfbane, børnehave og skoler. Du bydes velkommen i en rummelig entré med adgang til stue, køkken, fordelingsgang, gæstetoilet med gulvvarme og granitgulv samt viktualierum der kan ændres til badeværelse nr. 2. Køkken/alrum er med Ikea inventar med lys i sokkel, kogeø i naturskifer og en rummelig spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til et stort disp. rum med gulvvarme (kan med fordel anvendes til liberalt erhverv) og et lækkert bryggers med gulvvarme, samt et mindre værksted. Fra bryggerset og køkken, er der tillige udgang til en helt ugeneret terrasse. Den rummelige stue er i 2 niveauer med spisestue og 2 trin ned til pejsestuen, med naturskifergulv ilagt gulvvarme og med udgang til terrasse mod vest. Fra stuen er der videre adgang til et værelse og et mindre depotrum. Via fordelingsgangen er der adgang til et lækkert bad med granitgulv og gulvvarme samt 2 gode værelser med skabe og trægulve samt et stort soveværelse med walk-in og med udgang til en ugeneret terrasse mod vest.
Villaen er usædvanlig velholdt og gennemrenoveret i årene 2010-2012 med bl.a. Ikea køkken og bryggers, Kastrup 3-lags vinduer/døre fremstillet i træ/alu og komposit, lofter og Kährs trægulve, fjernvarmeunit med klimastyring og valgfri natsænkning og 400 mm isolering på loftet. Herudover er her rigtig meget udhusplads, dobbelt carport, en velanlagt have og et ugeneret terrasseanlæg.
Overalt er der anvendt kvalitetsmaterialer og villaen fremstår helt indflytningsklar og indbydende til de kommende beboere.

Information om boligen

Bolig 182 m2
Antal rum 6
Etager 1
Grund 800 m2
Udhus 11
Carport 27 m2
Udhus 7 m2
Sagsnummer 853-1171
Type Villa
Opført / Ombygget 1964 / 1976
Energimærke C

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering