Luk fuldskærm
Bolbrovej 27, 4700 Næstved
Nu kan vi byde velkommen til denne skønne 70'er villa, placeret i det rolige og børnevenlige villakvarter på Bolbrovej.

Du bliver budt velkommen indenfor i en god entre, hvor der er fin plads til at hænge overtøjet. Entreen fungerer også som fordelingsgang og giver adgang til alle boligens rum.
Boligens stue er stor og indretningsvenlig. Her er fundet plads til flere sofahygge områder og en spiseafdeling. I stuen har du udgang til boligens solrige terrasse.
Køkkenet er af god størrelse og med gode muligheder for at åbne op ind til stuen.
Boligen har 3 gode værelser, hvoraf 2 har indbyggede skabe. Derudover får du glæde af et dejligt badeværelse med badekar og bruser, et fint gæstetoilet og et bryggers med egen indgang.

Ude venter dig en god have der er nem at vedligeholde. I haven vil det være muligt at finde et godt solspot eller nyde et godt glas på een af terrasserne.

Her vil du opleve et stille og roligt villakvarter, hvor du vil være tæt på flere af hverdagens gøremål. Du vil blandt andet have under 1 km til nærmeste supermarked, til Kobberbakkeskolen afd. Sjølund og Næstved Gymnasium. Er man den aktive type, så vil man ligeledes være tæt placeret på svømmehallen, boldbaner, Næstved Stadion og Næstved hallerne. Indkøbsmulighederne er mange i det nyrenoveret Sct. Jørgens Park indkøbscenter som ligger tæt på.

Lyder denne 70'er villa, der er tæt på alle hverdagens gøremål som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 131 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 952 m2
Garage 33 m2
Sagsnummer 2736-956
Type Villa
Opført / Ombygget 1973
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering