Luk fuldskærm
Bogensevej 57 1 th, 4700 Næstved
Hos BoligOne kan vi nu byde dig velkommen til Bogensevej 57 1 th.

Leder du efter en lys og flot lejlighed, der er lige til at flytte ind i, så kig med indenfor i denne dejlige toværelses lejlighed på første sal i et eftertragtet område i Næstved. I tilkøb får du en skøn udsigt til grønt område og en dejlig 8 kvm sydvendt altan med masser af sol og en utrolig flot udsigt.

Beliggenheden er i top med det meste lige i nærheden. Et godt stisystem forbinder området med både supermarked, uddannelses institution og idrætshal. Alt sammen kan nås indenfor gåafstand fra boligen. Busstoppested er ca 100 meter fra boligen og derudover er der gode parkeringsmuligheder til egen bil, tæt på ejendommen.

Byggeriet, der er fra 1973, har flotte velholdte fællesarealer med græs. Der er dørtelefon ved opgangen.

Boligen indeholder en god entre, et stort soveværelse med indbyggede skabe samt et flot moderne badeværelse fra 2007 med bruseniche. Lejlighedens hjerterum er den indretningsvenlige lyse stue. Fra det store vinduesparti strømmer dagslyset ind. Der er udgang til lejlighedens hyggelige altan fra stuen. Lejlighedens køkken er holdt i lyse elementer med matchende træbordplade. For enden af køkkenet er der en god mulighed for indretning af spiseafdeling eller alternativt indretning af familiens kontor/krea sted.

Bogensevej 57 1 th. er en oplagt bolig til dig, der gerne vil bo i en god lejlighed med skøn privat altan og en beliggenhed tæt på det hele. Her kan du bare flytte ind uden at skulle lave en masse om først.

Der medfølger kælderrum og fælles cykelparkering.

Information om boligen

Bolig 76 m2
Antal rum 2
Etager 1
Pulterrum 5 m2
Altan 8 m2
Sagsnummer 2736-979
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1974
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering