Luk fuldskærm
Bogensevej 31 2 226, 4700 Næstved
Går du og leder efter en super flot og meget velholdt lejlighed, der har gennemgået en smagfuld renovering, så bør du kigge nærmere på denne 2-værelses lejlighed placeret i det sydlige Næstved.

Du bliver budt velkommen indenfor i en flot og rummelig entre, hvor der er god plads til et skabsarrangement, hvor overtøjet kan opbevares.

Fra entreen er der adgang til lejlighedens øvrige rum, der tæller en lys stue og et godt værelse. Begge rum har vinduer i hele rummets bredde.
I stuen er der fin plads til indretning af både sofaafdeling og spiseafdeling. Stuen ligger i åben forbindelse med lejlighedens lækre IKEA køkken, der er fra 2020 og som fremstår velholdt og i moderne lyse, gode materialer.
Fra stuen er der direkte udgang til lejlighedens sydvendte altan. Altanen er gennemgående i hele lejlighedens længde og du har den dejligste udsigt over området.

Fra entreen tilgår du lejlighedens badeværelse, der er renoveret i slutningen af 2021 og blandt andet fremstår med en flot brusenische og store flotte klinker.

Lejligheden fremstår med parketgulve, der er afhøvlet i 2020 og hvide lofter.

Lejligheden ligger i ejerforeningen Terrassehaven, der rummer i alt 324 ejerlejligheder i det sydlige Næstved og er en af Næstveds største ejerforeninger.
På området finder du gode parkeringsforhold, hvor det er muligt at leje carport eller garage, hvis der er en ledig. Du kan parkere cyklen ved indgangene til blokkene, i kælderen eller de aflåste cykelskure. Til hver lejlighed hører der et kælderrum og mulighed for at vaske tøj i den fælles vaskekælder.
Udendørsarealerne tæller en flot god legeplads, hvor børnene kan boltre sig, samt gode bakker til at kælke på om vinteren. Ydermere kan du også finde en tennisbane og en fodboldbane til fri afbenyttelse.

Information om boligen

Bolig 48 m2
Antal rum 2
Etager 0
Altan 12 m2
Altan 12 m2
Sagsnummer 2736-181
Type Ejerlejlighed
Opført 1973
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering