Luk fuldskærm
Bøhlørevej 1, 7790 Thyholm

Velkommen til Bøhlørevej 1 på Jegindø – en perle med en helt fantastisk udsigt over fjorden. 


Det er faktisk helt umuligt, at beskrive alt hvad dette hus og sted har, at tilbyde en kommende ejer - det skal opleves!


Kig på billeder og plantegning og lad dig inspirere til, at bestille en rundvisning på denne ejendom - her er det ikke bare et hus man køber, det er i høj grad også en stemning. 


Ejendommen kan bruges både som helårsbolig og sommerhus. Huset har sin historie helt tilbage til 1798, hvor den første ejer kunne glæde sig over de fantastiske omgivelser.


Huset og anneksets stil kan godt give indtryk af, at vi er kommet helt til en græsk ø - det er kun lige til, at blive glad i låget over husets og omgivelsernes stemning.


Denne charmerende ejendom byder på et hyggeligt og overraskende hus, der indeholder alt, hvad du behøver for at skabe et hyggeligt hjem.


Denne ejendom byder på en charmerende grund, hvor du kan nyde skønne uderum og naturen i rolige omgivelser. Specielt kan fremhæves overdækket terrasse og forhøjet terrasse, der giver flot udsigt over fjorden. Her er der plads til fordybelse og afslapning, væk fra hverdagens stress og jag.


Kun en kort gåtur fra ejendommen finder du en dejlig badestrand, ideel til sommerens mange badeoplevelser. Jegindø byder desuden på et godt ø-miljø, der skaber en unik og indbydende atmosfære.


Hvis du drømmer om at bo et sted, hvor du kan trække vejret dybt og virkelig mærke roen, så er Bøhlørevej 1 det rette sted for dig. Kom og oplev denne unikke ejendom – vi glæder os til at byde dig velkommen!Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 183 m2
Antal rum 3
Etager 3
Grund 1618 m2
Udhus 12 m2
Anneks 55 m2
Sagsnummer 801-2737
Type Villa
Opført / Ombygget 1978 / 1978
Energimærke D

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering