Luk fuldskærm
Blågårdsstræde 2 1 th, 4000 Roskilde
Bemærk de lave ejerudgifter (Alle fælleslån er indfriet)

På hjørnet af Blågårdsstræde og Skomagergade finder du på 1. sal denne skønne lejlighed. Med en central beliggenhed ud til Roskildes gågade, kan du ikke komme tættere på byens store udvalg af skønne butikker, lækre restauranter og cafeer. Fra ejerforeningens terrasse kan udsigten til Domkirken nydes, og forsikrer dig dermed om, at du også har byens parker, Roskilde Fjord og det skønne liv og aktiviteter på museumsøen inden for gåafstand.

I baggården er anlagt enkelte parkeringspladser som naturligvis er gratis for beboerne (først til mølle). Alternativt er det muligt at parkere frit i Roskilde Centrum ved køb af en beboerlicens for kun 600,- / årligt.

Lejligheden er et perfekt hjem for dem, der søger et stilfuldt boligliv kombineret med en central placering.

Lejligheden byder på to rummelige stuer en-suite med smukke bevarede stuklofter, stukrosetter og originale trægulve. Stuen er opdelt i to separate sektioner, der giver mulighed for at nyde en dejlig middag og efterfølgende tage kaffen i de bløde møbler. De store vinduer lader masser af naturligt lys strømme ind og samtidig skaber de små by-træer en naturlig ro og lethed.

Desuden er lejligheden indrettet med et komfortabelt soveværelse med plads til en dobbeltseng og lidt møbler. I soveværelset er naturligvis indrettet et elegant skab fra gulv til loft med skydelåger. Endvidere finder du 2 gode værelser, som i dag anvendes til kontor og hobbyværelse. Disse kan nemt indrettes til børneværelser. Alle værelser er naturligvis i samme originale stil som stuerne.

Køkkenet er stilrent indrettet med lyse Multiform-elementer og fuldt udstyret med diverse kvalitetsapparater herunder induktionskogeplade og amerikansk køle/fryseskab med ismaskine. Her er tilstrækkelig opbevaringsplads til alle dine køkkenredskaber samt god plads til at tilberede måltider.

Badeværelset er rummeligt og byder på muret bruseniche, væghængt toilet plads til vaskemaskine samt komfortabel gulvvarme (el).

Til lejligheden hører 2 gode store loftrum samt et mindre kælderrum, og så er der naturligvis dørtelefon.

Kort sagt en helt unik mulighed for at bo midt i Roskilde i en rummelig og charmerende lejlighed.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 162 m2
Antal rum 5
Etager 1
Sagsnummer AA-112
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1932 / 2008
Energimærke D

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering