Luk fuldskærm
Blåbærvej 8, 7500 Holstebro
Indflytningsklar med nymalede vægge og afslebne trægulve

Rigeligt med plads og et flot æstetisk udtryk er kendetegnende for denne unikke villa på ialt 301 kvm areal fordelt på et stueplan på 171 kvm og en kælder med udgang direkte til terræn på den skrånende grund. Villaens rummelighed kan huse det meste og det er ikke svært, at forestille sig en skøn teenager afdeling i underetagen med egen indgang eller måske en udnyttelse som hjemmearbejdsplads/liberalt erhverv.

Arkitekt Funder Larsen har tegnet denne fuldmurede villa som er opført i 1954 og gennemgribende moderniseret i 2005, incl. inventar, hvidevarer og sanitet, til villaens nuværende udtryk med et klædeligt sortglaseret tegltag med vedligeholdelsesfrie zink inddækninger.

Indendøre emmer hjemmet af gennemtænkte løsninger, tidløse detaljer og nuancer, der også på alle malede flader er afstemt efter hinanden. Det neutrale farvevalg gør det let at udtrykke den personlige stil via et inspirerende møblement.

Fra stueplanet, der ligger højt på den skrånende grund, venter en skøn udsigt til Storåen og huset modtager selv på gråvejrsdage et fantastisk lysindfald takket være de store vinduespartier i stuen. Udsigten til åen er også fantastisk fra den højtbeliggende terrasse med trappe til haven.

Stueplanet er udover at rumme en formidabel forældre afdeling med lækkert stort badeværelse, soveværelse og walk-in, også centrum for hverdagslivet med store stuer og ikke mindst et flot køkken alrum med tilbygget karnap med godt lysindfald fra de ekstraordinært høje vinduespartier. Køkkenet er fra Unoform og hvidevarerne fra Gaggenau - kvalitet hele vejen igennem.

Udendørs er der mange solrige timer at se frem til på den 1908 kvm store grund. Haven er velanlagt med respekt for den omkringliggende frodige natur. Grunden går helt til bredden af åen, der igennem de senere år har stået for et veritabelt lakseeventyr - tænk at have chancen for at lande en laks fra Storåen på egen grund!

Det er svært fuldtud, at beskrive denne villa - den skal som nævnt ses. Bestil allerede nu en fremvisning hos BoligOne, der med stolthed vil præsentere denne villa for jer.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

ÅBENT HUS

30 juni 15:00 - 15:45

Information om boligen

Bolig 171 m2
Kælder 130 m2
Antal rum 8
Etager 2
Grund 1908 m2
Garage 32 m2
Udhus 19 m2
Sagsnummer 801-2423
Type Villa
Opført / Ombygget 1954 / 1967
Energimærke C

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering