Luk fuldskærm
Birkehøjvej 11, 5500 Middelfart
Her er lys og luft! - Usædvanlig lækker og indbydende udsigtsvilla beliggende i Strib med panoramaview over Lillebælt, Lillebæltsbroen og Fredericia. Højtbeliggende ved Strandvejen og i gåafstand til havn, Netto, SuperBrugsen og Loop fitnesscenter. Byens store legeplads er ligeledes i passende og umiddelbar nærhed samt en sikker skolevej via området ved legepladsen/rekreativt område.

Her er 182 m² veludnyttet beboelse og carport/udhus på 27 m² - Overalt er her et særdeles godt lysindfald, indretning i gedigne materialer og kræset for gode detaljer.

Stueplanet består af: Entré/fordelingsgang til et værelse med walk-in, et stort og lækkert bryggers/vaskerum/bagudgang, et stort badeværelse med både kar og brus samt et "kom her og hyg" køkken/alrum med brændeovn og udgang til terrasse/have.
Fra alrummet er der opgang til 1. sal som er indrettet med stort repos/hyggekrog, opholdsstue med et flot trægulv og en helt eminent udsigt fra såvel stuen som den tilhørende balkon. Fra stuen er der videre adgang til et lækkert lyst badeværelse med brus samt 2 gode børneværelser.

Der fremhæves bl.a. den sublime udsigt, en rummelig og ikke indelukket beliggenhed, det helt fantastiske lysindfald i dette skønne hjem samt en gennemgribende renovering i 2005. Haven er overkommelig og primært udlagt i græs og flisebelægning.

Strib har en central og unik placering med blot 4 min. kørsel til E20 og Middelfart centrum. Du er her omgivet af skov og strand. Den helt rette placering hvis du ønsker at dyrke udeliv og nyde naturen eller et aktivt søsportsliv med bl.a. kajak- og bådklub beliggende i få minutters gåafstand. Der opføres i den nærmeste fremtid også en sauna/opholdsrum/omklædningsrum for vinterbadere. Her er 3 dagligvarebutikker, Strib Skole, Strib svømme- og motionscenter samt Strib Fritids- og aktivitetscenter. Herudover er her 2 friskoler i Middelfart.
Tag med og konstatér selv hvor dejligt her er og grib chancen for, at erhverve et særdeles præsentabelt hjem hvor du bl.a. kan nyde solnedgangen danse over Lillebælt.

Information om boligen

Bolig 182 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 1089 m2
Carport 27 m2
Sagsnummer 853-1155
Type Villa
Opført / Ombygget 1965 / 2005
Energimærke C

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering