Luk fuldskærm
Birkehøjvej 10, 5500 Middelfart
Højtbeliggende med et panoramaview og få mtr. til Lillebælt, ligger denne ubebyggede grund på 952 m². Tilbagetrukket fra Strandvejen, ugeneret med god afstand til naboer og med adgangsvej fra Tangmosen. Byens store legeplads er i passende og umiddelbar nærhed. Der er gäafstand til SuperBrugsen, Loop fitnesscenter og Netto samt sikker skolevej via området ved legepladsen/rekreativt område.

Strib har en central og unik placering med blot 4 min. kørsel til E20 og Middelfart centrum. Du er her omgivet af skov og strand. Den helt rette placering hvis du ønsker at dyrke udeliv og nyde naturen eller et aktivt søsportsliv med bl.a. kajak- og bådklub beliggende i få minutters gåafstand. Der opføres i den nærmeste fremtid også en sauna/opholdsrum/omklædningsrum for vinterbadere. Her er 3 dagligvarebutikker, Strib Skole, Strib svømme- og motionscenter samt Strib Fritids- og aktivitetscenter. Herudover er her 2 friskoler i Middelfart.

Her er en helt unik mulighed for, at bygge dit drømmehjem med en sublim beliggenhed hvor du kan nyde solnedgangen over Lillebælt!

Information om boligen

Type Grund
Sagsnummer 853-1202
Grund 952 m2

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering