Luk fuldskærm
Armandsvej 1, 7000 Fredericia
I nærheden af Fredericia midtby ligger denne søde og charmerende villa på hele 150 etagemeter. Ejendommen er beliggende på hjørnegrund tæt på indkøb, skole, børnepasning og KFUM-parken. Ejendommen er det perfekte match for førstegangskøberen, singlen, den enlige forældre eller det unge par. Det hyggelige hus med lys pudset facade er løbende vedligeholdt. Her kan nævnes køkken og badeværelse i stueplan fra 2014 - med gulvvarme på badeværelset og efterfølgende mange skønne detaljer.
Indretning i stueplan:
* Stor entré * Lækkert badeværelse med brus og gulvvarme * Værelse * Stue i åben forbindelse med køkken og udgang til syd-/vestvendt terrasse/haveIndretning i kælder:
* Bryggers/gang * Badeværelse med kar, bruseniche og gulvvarme samt videre adg. til tørre-/fyrrum * Disponibelt rum med stor skabsvæg * 2 meget lyse og lækre disponible rum. Der fremhæves bl.a.: Det skønne lysindfald i boligen, den charmerende indretning, opvarmning via fjernvarme samt en lukket og særdeles hyggelig have med terrasse, frugttræer og bærbuske, hvor familien kan være selvforsynende. Jeg glæder mig til at vise dig dette skønne hjem, hvor der er kræset for detaljerne!

Information om boligen

Bolig 75 m2
Kælder 75 m2
Antal rum 2
Etager 2
Grund 653 m2
Udhus 10 m2
Sagsnummer 1434
Type Villa
Opført / Ombygget 1949 / 1980
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering