Luk fuldskærm
Agerhønevej 5, 4200 Slagelse
Nu har I muligheden for at kunne erhverve jer denne rummelige og charmerende villa, beliggende i et roligt og børnevenligt villakvarter. Villaen er oprindeligt fra 1847 og emmer af stemning.

Fra adressen vil I være placeret tæt på hverdagens fornødenheder, såsom indkøbsmuligheder, skole, gymnasium, Slagelse Station og idrætsfaciliteter. Bymidten, caféer og masser af muligheder for shopping findes under 2 kilometer fra adressen. Uddannelsesinstitutioner til alle aldre ligger i cykelafstand og de små kan gå til Marievangsskolen uden at skulle krydse større veje. Pendler I, kan I se frem til hurtigt at være på Vestmotorvejen, da tilkørslen kun ligger ca. 5 min. fra adressen.

Ved ankomst til ejendommen, har I masser af plads til at parkere bilen i carporten, hvor I kun har få skridt til hoveddøren. I bliver budt velkommen indenfor i en stor entre, hvor I vil have god plads til opbevaring af jeres overtøj. Entreen fungerer også som fordelingsgang og giver adgang til flere af boligens opholdsrum.

Fra entreen kommer I ind i boligens køkken med forbindelse til stuen. Køkkenet er velholdt og er i gode, lyse materialer. Stuen byder på masser af plads til et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra de vest- og sydvendte vinduer. Fra stuen kan den store fliseterrasse tilgås, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler både eftermiddag og aften. I stueplan venter herudover 2 gode soveværelser, toilet, badeværelset samt et rum af god størrelse med trappe til 1. sal.
På 1. sal går man op til stor repos, som kan anvendes til mange forskellige formål. Her får I 3 yderligere værelser, hvor det ene har egen altan med udsigt udover den grønne have.

Udenfor venter den store og vedligeholdelsesnemme have, hvor der er plads til hele familien. Her kan I glæde jer over den store og sydvestvendte fliseterrasse. Ejendommen råder også over 2 gode udebygninger, hvor der er god plads til opbevaring.

Er dette jeres næste hjem? Kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 164 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 700 m2
Carport 12 m2
Udhus 32 m2
Skur, anslået 12 m2
Sagsnummer 2853-159
Type Villa
Opført / Ombygget 1847 / 1974
Energimærke F

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering