Luk fuldskærm
Æblevænget 17B, 4700 Næstved
Hos BoligOne er vi glade for at kunne invitere jer med indenfor i dette fine rækkehus fra 2009 beliggende på rolig vej i det skønne Appenæs.

Boligen er indrettet med en yderst populær planløsning med fokus på åbne og lyse rum. Boligen er et BNH bolig og ligger godt placeret i Appenæs med kort afstand til skønt naturområde i Sandbakken og i gåafstand til det dejlige område ved Jacobshavn.

Huset er et dobbelthus/rækkehus og rummer 132 velindrettede kvadratmeter for familien at boltre sig på. Her kan I glæde jer over en bolig med blandt andet 3 gode værelser og en dejlig stue med loft til kip.
Ejendommen har energimærkningen B og evarmeudgiften er ganske rimelig.

Via boligens entre/fordelingsgang bliver I nænsomt ledt ind i huset hjerterum, nemlig den lyse stue med det store vinduesparti, tagvinduerne og loft til kip. Til sammen giver det stuen en moderne stil med masser af rumfornemmelse. Det er helt sikkert, at huset stue bliver jeres favoritsted, når familien skal samles. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen og gør det nemt for familien at være sammen uanset om der laves mad eller hygges i sofaen.

Boligen indeholder desuden et rummeligt bryggers, et badeværelse med brus samt 3 gode værelser.

Der er udgang fra stuen til den hyggelige have, hvor I kan glæde jer til at nyde sommerens dage og aftener.

Grunden fremstår med pæn beplantning og med sine 502 kvm er den til at overkomme. Der medfølger en carport på 24 kvm til boligen.

Lyder det som noget for jer, så kontakt os endelig for en fremvisning

Information om boligen

Bolig 132 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 502 m2
Carport 24 m2
Sagsnummer 1047
Type Villa
Opført / Ombygget 2009
Energimærke B

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering