Luk fuldskærm
Abrikosvej 27, 4700 Næstved
Går du og leder efter villaen til den store familie, så tag et kig på Abrikosvej 27, som byder på hele 316 kvm kvm fordelt med 204 kvm bolig og 112 kvm velfungerende kælder.

Du bliver budt velkommen ind i en fin hall med god plads, Herfra føres du ind i en gang, som er åbnet til husets køkken/alrum. Køkken-alrummet er stort og i flotte lyse materialer og med en kogeø. Her er plads til etablering af spisested for husets store familie. Husets stue er ligeledes stor og lys med plads til indretning af sofaafdeling og hyggekroge og fra de store vinduespartier bliver man beriget med dejligt sollys. Stuen byder også på en udgang til husets fliseterrasse, som er sydøst-vendt. Derudover får man i stueetagen glæde af et godt værelse og gæstetoilet.

På 1.salen kommer du op i en fordelingsgang, som giver adgang til alle 1. salens rum. Her kan du få glæde af 5 gode værelser, hvoraf det ene har udgang til en altan. Derudover er der et lille depotrum rum og et stort badeværelse med bruseniche.

I husets store kælder finder du bl.a. husets bryggers. Kælderen byder på rigtig mange muligheder med flere gode disponible rum, da der både er varme og højt til loftet.

Ejendommen har for 1 år siden fået installeret helt ny varmepumpe (luft til vand) til en værdi af kr. 154.000,-. Sidste årsforbrug ligger anslået på kr. 14.000,- hvilket er noget mindre end det beregnet forbrug i energimærket.
Villaen er placeret i et fredeligt område på Abrikosvej. Herfra vil man indenfor halvanden kilometers afstand finde både skole, gymnasium, svømmehal, sportshal og boldbaner. Dertil kommer flere supermarkeder og daginstitution.Transporten til skole, fornøjelser eller indkøb kan foregå sikkert via områdets gode stisystem. Det er desuden nemt at komme ind til Næstved centrum, hvor der er station og byliv, mens Åsen, Fruens Plantage og Rønnebæk Fælled giver jer skøn natur.

Bestil meget gerne en fremvisning, så vi kan vise jer denne skønne bolig med masser af plads.

Information om boligen

Bolig 204 m2
Kælder 112 m2
Antal rum 8
Etager 3
Grund 1211 m2
Carport 17 m2
Sagsnummer 2736-450
Type Villa
Opført / Ombygget 1967
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering