Svanevej 7, Dyreborg, 5600 Faaborg

Velholdt sommerhus i det skønne Dyreborg.

Med god beliggenhed i fantastiske naturomgivelser på Sydfyn, finder du dette velindrettede sommerhus fra Planet Huse. Huset er fra 2004 og med sine overskuelige 53 m², får du et hus, der efterlader meget tid til at nyde i stedet for at yde.
Størrelsen til trods, får du et sommerhus med overraskende god plads. Det veludnyttede hus byder nemlig på rummelig og hyggelig stue med spændende vinkler, hvor der er god plads til både spiseplads og sofahygge. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med stuen. Dertil kommer soveværelse og yderligere et værelse. Sovepladserne bliver suppleret af hyggelig hems.
Der er naturligvis og pænt og indbydende badeværelse med klinkegulv og brus. Ved siden er badeværelset er der en lille entré, så du ikke skal igennem hele huset, hvis du kommer udefra og skal på toilet.

Udenfor bydes der på nem grund, der med en robotplæneklipper kunne blive nærmest "vedligeholdelsesfri"

Huset og udhusets placering på grunden giver dig gode muligheder for at nyde solen optimalt eller trække i skyggen, hvis du ønsker. Udhuset er opført stilmæssigt som huset og byder på mange anvendelsesmuligheder.

Området byder på små hyggelige sommerhuse i forskellige udtryk, der får området til at fremstå som det, det er. Et traditionelt sommerhusområde, hvor fokus er på hygge, godt naboskab og skønne naturoplevelser, uagtet om det er ved vandet eller i den tilstødende natur.
Har du behov for at handle, eller få et lille afbræk, så er der kort afstand til indkøbsmulighederne i Faaborg og naturligvis det den charmerende bymidte og det hyggelige havnemiljø, med alle de små caféer.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning - der er mulighed for hurtig overtagelse.