Borsvinget 23K, Bullerup, 5320 Agedrup

Virkelig godt udnyttet enderækkehus i Bullerup

Her får du virkelig noget for pengene. Dette fine enderækkehus fra 1985 er virkelig godt udnyttet. Spildpladsen er reduceret til et absolut minimum og derfor får de alle de muligheder, som man normalt kun forventer af et større hus.

Allerede når du ankommer til huset, der ligger i bunden af vænget, fornemmer man den praktiske tilgang. Her er god plads til 3 biler på egen grund. Den ene i carporten, hvor der også er værkstedsrum.
Smid skoene og hæng jakken i det praktiske bryggers med vaskefaciliteter, grovkøkken og skabsplads og gå herfra direkte ind i det pæne køkken med masser af skuffe- og skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse med lys og hyggelig spiseplads. Når vejret tillader det, så kan du let flytte dig ud på terrassen gennem den dobbelte dør.
Den lyse og indbydende stue ligger i forlængelse af spisepladsen og giver en god sammenhæng i huset. Fra stuen er der adgang til lys og anvendelig entré, der giver adgang til klinkebadeværelse med brus. Der er ligeledes trappe til husets førstesal, som byder på hele 3 gode værelser med indbyggede skabe i dem alle. Fra soveværelset er der direkte adgang til toilet.

Forhaven er praktisk anlagt med sten, så der er rigtigt gode parkeringsmuligheder. Baghaven er sydvestvendt og har en god terrasse med markise.

Det hele er beliggende i Bullerup, som byder på alle hverdagens fornødenheder, uanset om vi taler indkøb, skole, institutioner, idrætsforeninger og meget mere. Der er kort afstand ind til Odense Centrum og måske endnu bedre, så er der ikke langt til de skønne badestrande og de charmerende gader i Kerteminde.
Der er også let adgang til motor- og ringvejsnettet.

Nysgerrig? Så kontakt mig for en fremvisning. Telefonen er åben alle ugens dage.